Set strojků Patricca na výrobu těstovin / 3 druhy / Lasagne, Tagliatele, Linguine

4 999 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Hygienický nerezový design • Jednoduché ovládání • Dlouhá životnost • Pro výrobu tradičních těstovin • Pro všechny kuchyňské roboty Patricca

Detailní informace

Detailní popis produktu

Set strojků k robotům Patricca na výrobu těstovin typu lasagne, tagliatelle a linguine

Patříte mezi milovníky italské kuchyně a rádi byste vyzkoušeli výrobu těstovin i sami doma? Pořiďte si k robotu Patricca  přídavný strojek na výrobu třech oblíbených druhů těstovin. Rázem si budete i doma v kuchyni připadat jako v Benátkách nebo Neapoli.

Lasagne krásně zapečete

Lasagnové pláty se využívají k přípravě klasických italských jídel, nejčastěji v kombinaci s masem, zeleninou a především omáčkou. Nejčastěji se pláty prokládají bešamelem a zapékají se sýrem. Mezi nejtypičtější italské pokrmy s lasagní patří Lasagne alla Bolognese (lasagne s boloňskou omáčkou).

Tagliatelle s boloňskou i jiným masem

Tagliatelle jsou typické svým tvarem a konzistencí. Ploché široké nudle mají hladký povrch a lehce zvlněné okraje. Díky tomu zachytí omáčku a chuťové přísady, což vytváří skvělou kombinaci při podávání. Používají se v mnoha tradičních italských pokrmech, jako je tagliatelle al ragú (s masovou omáčkou), tagliatelle al pesto (s bazalkovým pestem) nebo tagliatelle ai funghi (s houbami).

Linguine na sebe krásně navážou omáčku

Linguine jsou široké nudle, které mají tvar podobný plochým špagetám, ale jsou širší a s rovnými okraji. Používají se v tradičních jídlech s omáčkami na bázi mořských plodů, jako je linguine alle vongole (s mušlemi), linguine ai frutti di mare (s mořskými plody) nebo linguine al pesto genovese (s bazalkovým pestem).

Doplňkové parametry

Kategorie: Příslušenství do kuchyně
Hmotnost: 0.4 kg
Kuchyňský spotřebič: Příslušenství
Materiál: Nerez
Stav: Nový
Výrobce: Patricca
Kód produktu: 159668
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: