🥳 AKCE 👨‍🍳 Horkovzdušná fritéza Maxfrita v hodnotě 1 999 Kč ZDARMA k nákupu kuchyňského robota Premiant

Rady, recepty a novinky

Den Země z pohledu kuchyně

Snižování plýtvání potravin je klíčové pro ochranu naší planety. Každý rok se obrovské množství potravin vyhazuje, což má devastující dopad na životní prostředí. S blížícím se Dnem Země...

Vaření jako relaxace

Vaření už dávno není jen životní nutnost. Naopak to spousta lidí (po)užívá jako čas pro sebe. Taková vzpruha pro psychiku, která nakonec ještě neskutečně chutná. Zastavíte se, nepřemýšl...

Recepty na zdravé obědy do práce?

Meníčko v restauraci naproti, bageta z automatu nebo radši vůbec nic. Párkrát je to fuk, ale nesmí se z toho stát návyk. Jestli si myslíte, že na přípravu oběda do práce čas nemáte, tak...

Co s mazancem a vajíčky po Velikonocích?

Za těch pár dnů už vám všechno natvrdo leze krkem. Nejen vajíčka, kterých máte po Velikonocích hromadu. Ale taky mazanec, co už není tak úplně vláčný. Letenku do koše jim zatím nepořizu...

Nestíhám! aneb velikonoční jídla na poslední chvíli

Včera jsme rozbalovali dárky u stromečku, dneska barvíme kraslice. Navíc s každým velkým svátkem jakoby dny neměly 24 hodin. A ještě většinu z nich trávíme v kuchyni. Jasně, že na to n...

Recept na lívance nadýchané jako obláček?

Snídaně, pondělí nebo narozeniny? Tyhle měkoučké lívance jsou vždycky dobrý nápad. Nemusíte řešit kynutí nebo kvásek, takže během chvilky jsou na stole. I když tam moc dlouho nevydrží –...

Recept na thajské kari z multifunkčního hrnce

Můžeme tomu klidně říkat exotická svíčková. Ne kvůli chuti, ale pro jeho oblíbenost u nás i v Thajsku. Jak jednou ochutnáte, už nikdy nebudete mít dost. Recept s thajskou kari pastou js...

Recept jak si připravit tu nejkřupavější granolu?

Za dobrou snídani nemusíte utratit majlant. Když si její základ připravíte doma, vyjde vás to na pár korun. Navíc ji budete mít hotovou rychleji, než byste pro ni doběhli do krámu. A je...

Recept na čokoládové suflé bez práce: to nejsladší MDŽ

Zasloužíte si něco fakt sladkého. A nejen, protože je MDŽ – ale klidně jen tak, že prostě jste. Nebojte, nebudete muset trávit celý den v kuchyni. To by ještě tak hrálo. Čokoládové sufl...

Recept na nadýchanou jahodovou pěnu, která je sladká stejně jako maminka

Umíme jí pořádně osladit život, nebudeme si nic nalhávat. Proto si (nejen) vaše maminka zaslouží žít jako na obláčku – jahodovém, nadýchaném a lehkém. A samozřejmě bez práce a s nohama ...

Aprílové Velikonoce: oslavte je (ne)tradičně

Letos je Velikonoční pondělí zahalené v aprílovém kabátu. Což přináší neobvyklou příležitost – trochu si s ním pohrát. Netradičně tradiční Velikonoce si zkrátka žádají zkusit něco novéh...

Patricca radí: jak na zdravou stravu

V dnešním zrychleném světě je čím dál těžší najít čas pro sebe. Natožpak pro svoje zdraví. Přitom vás to nemusí stát hromadu peněz ani času. Dokonce není potřeba překopat váš každodenní...

Inspirativní příběhy žen v české gastronomii

Ženy dokážou všechno, co si zamanou. Překonávat překážky musíme i dneska, ale ještě docela nedávno to bylo skoro nemožné. Prosadit se, hlasovat nebo prostě jen moct slušně vydělávat. A ...